Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


GET http://use.typekit.net/- * -ERR_EMPTY_RESPONSE

New Here ,
Nov 17, 2015 Nov 17, 2015

Copy link to clipboard

Copied

The * is for our user id.

This error on load started about a week ago.  It's intermittent - and preventing js from loading on our site.  Here's the application.html.erb code:

<script src="//use.typekit.net/- * -.js"></script>

<script>try{Typekit.load();}catch(e){}</script>

Did you change something?  We're hosted on Heroku and use Cloudflare.

Thanks!

Views

462

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

New Here , Nov 17, 2015 Nov 17, 2015
This is a Java issue - resolved in my case by updating Java.  However, if you google the err msg, you'll find numerous YouTube solutions

Likes

Translate

Translate
New Here ,
Nov 17, 2015 Nov 17, 2015

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

This is a Java issue - resolved in my case by updating Java.  However, if you google the err msg, you'll find numerous YouTube solutions

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines