• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Re: Impossible to give an answer in a certain thread

0 Votes
Community Expert ,
Sep 22, 2022 Sep 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I can't reply to this post https://community.adobe.com/t5/back-room-ideas/automatically-lock-posts-after-a-no-activity-period/i...

I hit the reply button and the page move to the top, not much ?

I use FF, on W10 uptodate both. I hit reply in different Adobe's forum with no trouble, including this actual thread, but not possible in the link named above ?

 

any idea ?

Bug Unresolved

Views

170

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
16 Comments
Community Expert ,
Sep 22, 2022 Sep 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,
Sep 22, 2022 Sep 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

@Jacob Bugge and @B i r n o u 

 

i've encountered this lately, esp when using my iphone to reply.  i've found that selecting a "topic" enables the post button to work.

 

i'll try to take a screenshot showing where this is located when i encounter the problem, again.  i don't (and i don't need to) see those options when replying to a non-problematic message.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,
Sep 22, 2022 Sep 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

@kglad not sure if you noticed but Jacob's post is from 2012

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,
Sep 22, 2022 Sep 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

@Ged_Traynor , (lol) - i definitely did not.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,
Sep 22, 2022 Sep 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

just now, i encountered this message where the reply button isn't enabled (for me),  https://community.adobe.com/t5/stock-discussions/los-env%C3%ADa-est%C3%A1ndar/m-p/13216086#M558581

 

that's different than the previous problems i encountered where i could click reply, type my message and click (an apparently enabled) post button, but nothing would happen.  that problem i could resolve by selecting a topic.

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,
Sep 22, 2022 Sep 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Same for me, just noticed that the post doesn't actually show up, it was posted 13 hours ago and should be here

2022-09-22 15_04_42-Window.png

So more than likely the post was moved to another location

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,
Sep 22, 2022 Sep 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

yes, someone (possibly me) moved it from the "using the community" forum.  but after you pointed out it wasn't in the stock forum list of threads, i found this duplicate (?), https://community.adobe.com/t5/stock-discussions/licencia-est%C3%A1ndar/m-p/13216113

 

checking the history of this message shows one of us (community manager) did something - maybe assign a topic, but i'm not sure.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,
Sep 22, 2022 Sep 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Keith,

 

I can see no way of selecting a topic when trying to reply to an Idea/Bug.

 

Can you elaborate?

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,
Sep 22, 2022 Sep 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Ged,

 

My post was from 2012, but I have the exact same issue as birnou now.

 

I was very lucky that birnou resurrected it, otherwise I should never have seen all this new knowledge.

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,
Sep 22, 2022 Sep 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Thank you very much for resurrecting this, birnou. See below.

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,
Sep 22, 2022 Sep 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

@Jacob Bugge, i plan to take some screenshots to show this, but i have to wait for the problem to occur.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,
Sep 22, 2022 Sep 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

and that demonstrate what @ProDesignTools said in a different thread, about locking or not very old thread...https://community.adobe.com/t5/back-room-ideas/automatically-lock-posts-after-a-no-activity-period/i...  🙂

@Silvia.C that could be a real use case, don't you think..?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,
Sep 22, 2022 Sep 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Thank you very much, Keith.

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,
Sep 22, 2022 Sep 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I agree, birnou.

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,
Sep 22, 2022 Sep 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

thanks @Ged_Traynor for the link, so I went at this URL, but unfortunaly it's a bug and no workaround is applicable

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community Expert ,
Sep 23, 2022 Sep 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

There is an ongoing bug report on this below:

https://community.adobe.com/t5/using-the-community-bugs/can-t-reply-to-posts-on-bugs-and-ideas-secti...

 

[Moderator moved from Discussions to Bugs.]

 

 

Nancy O'Shea, Product User & Community Expert
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Votes

Translate

Translate

Report

Report