Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Component didn't load. Please try again later.

Community Beginner ,
May 16, 2021 May 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

In "My follows" menu, I've an error :

Component didn't load. Please try again later.

And I remember to have posted a message last night, and with an error in My follows I cannot find it. Then if I search for it, same thing. What happens to my post? Where is it?

Is this a feature or a bug?

 

Thanks in advance

 

TL

TOPICS
Bug

Views

193

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 16, 2021 May 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
May 16, 2021 May 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

It's not here.

I've a snapshot of my post last night after clicking on "Post". So strange!

As it does not appear, I've rewritten it and reposted it!

Bug about bug!

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines