Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Have to edit posts twice.

LEGEND ,
Nov 07, 2010 Nov 07, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Every time I edit a post (mostly for spelling and/or typos) I must edit the post twice. First edit is made and Update clicked.. I return to the tread to see the post unedited. I edit again.. click Update... return to thread THEN the post is updated.

Views

1.4K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Nov 07, 2010 Nov 07, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Mac OS... same behavior in Chrome and Safari.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Nov 07, 2010 Nov 07, 2010

Copy link to clipboard

Copied

That happens to me a lot - Firefox on Windows 2000.  I always thought that I must have clicked the Cancel button by mistake...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Nov 14, 2010 Nov 14, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Not any direct help, but this is a problem that I have not seen, on PC and Chrome. Edits always "take" for me.

Good luck, and hope that Jochem's suggetion helps.

Hunt

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Nov 19, 2010 Nov 19, 2010

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Seems to have been corrected after the latest "Clearspace" correction.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Nov 08, 2010 Nov 08, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Is it possible that you are going back to the

thread by using thr Back button of your browser? I aslk because that would take you to your unedited message...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Nov 08, 2010 Nov 08, 2010

Copy link to clipboard

Copied

That would cause it, but that's not the issue.

You are taken back to the thread after editing. The edit isn't present. I've even reloaded the thread, emptied browser cache and reloaded thread, logged out and back in and reloaded thread. Simply put.. the initial edit does not take place.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Advocate ,
Nov 08, 2010 Nov 08, 2010

Copy link to clipboard

Copied

ScottWeichert wrote on 11/8/2010 10:56 AM:

The edit isn't present. I've even reloaded the thread, emptied browser cache and reloaded thread, logged out and back in and reloaded thread. Simply put.. the initial edit does not take place.

If it happens again, could you try the following:

- click "Back" until you reach the edit page again;

- check the message ID in the URL;

- open a new browser tab and go to

http://forums.adobe.com/rpc/rest/forumService/messages/xxxxxxxx (with

the messageID for xxxxxxxx);

- verify the content and the timestamp of the message.

If the content is old, the message was not updated. If the content is

new, the message was updated but somehow the cache on the webserver is

out of sync. If that is the case, please check again after 5 minutes and

only if the message is still old update it again through the website.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 08, 2010 Nov 08, 2010

Copy link to clipboard

Copied

It has never happened to me, in FF.

Maybe this is one for John or Jochem.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Nov 08, 2010 Nov 08, 2010

Copy link to clipboard

Copied

I have no recollection of this ever happening to me. Firefox/Mac, Explorer/Win 7, Safari/Win 7.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Nov 09, 2010 Nov 09, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Hi Scott, This is Ken Nielsen, Paul Drake to you, just saying hi and nice to see that you are still posting. Things have really changed around here but it's nice to know you are here.

Now for a question from Sally33

&*(&&)&& - obliterated by static...

Auto Removed by Jive

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Nov 09, 2010 Nov 09, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Hey Ken   Hope things are good with you and you're not getting the rain we are down here.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines