Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


I asked a question and the post isn't published

New Here ,
Apr 01, 2020 Apr 01, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I asked a question on After Effects forum but it is actually not displaying anywhere... I clicked Post, I saw my post, but then it's not on the main forum... It disappeared, or does it need approval first?

Views

529

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Apr 01, 2020 Apr 01, 2020
Hi! I see that your post got automatically flagged as spam, not sure why. I've reinstated it now 

Likes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Apr 01, 2020 Apr 01, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi! I see that your post got automatically flagged as spam, not sure why. I've reinstated it now 🙂

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 01, 2020 Apr 01, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you so much! It seems every post I do is marked as spam, hopefully it will work now.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Engaged ,
Jul 29, 2020 Jul 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Unfortunately, the bot just scan key words, not the real context of the question. A common question can refer to many many reasons or different problems, so the general answer will not give the right answer.

My last question was marked as spam, and the only one explanation I can give is: “If the other related posts didn't solve my issue, nobody will do it.”.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Aug 03, 2020 Aug 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I have trouble even getting this website to let me log in with the correct username/password without them not asking to look in my email and copy a verification code over also.  I am growing increasingly tired of receiving more aggravation for less service and too much money on a never ending basis.  Especially for $120 per year to lease it.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines