Not receiving email notifications for following SDK topic in Lightroom Classic forum

LEGEND ,
Feb 17, 2022 Feb 17, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I'm following the SDK topic in the Lightroom Classic forum:

johnrellis_0-1645131615793.png

 

But I haven't received email notifications for 3 of the 4 most recent SDK posts:

https://community.adobe.com/t5/lightroom-classic-discussions/sdk-update-to-lightroom-classic-sdk-is-...

https://community.adobe.com/t5/lightroom-classic-discussions/publish-service-callback-imposesortorde...

https://community.adobe.com/t5/lightroom-classic-discussions/dialog-box-minimized-in-windows/td-p/12... 

 

I did receive a notification for 1 of the 4:

https://community.adobe.com/t5/lightroom-classic-discussions/sdk-rearranging-images-when-sort-set-to... 

 

and I've received notifications for at least some non-SDK posts in that forum.

 

My notification settings:

johnrellis_1-1645131845883.png

 

 

TOPICS
Bug

Views

899

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Feb 17, 2022 Feb 17, 2022

Copy link to clipboard

Copied

The missing emails aren't in my Junk Email folder.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 22, 2022 Feb 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

You seem to have all the settings properly set. Can you try unfollowing the topic, logging out, back in again and following it again? Please monitor for a couple of days and let me know if this changed anything. Thanks!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines