• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Locked

Waiting for forums.adobe.com...

LEGEND ,
Feb 25, 2011 Feb 25, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Holy crap, these forums are slow lately!  My browser connects nearly instantly, as it should using a 15/5 FiOS line.  But then it takes FOREVER (in computer terms) for the server to actually do it's job and serve the freakin' web page. 10, 20, 30 seconds is FAR too long, Adobe.  10, 20 30 MILLIseconds is what it should be.

Please get that fixed.

Views

7.0K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Enthusiast ,
Feb 26, 2011 Feb 26, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Damn!  Someone forgot to feed the hamster again!

I this problem EVER going to get solved?  I have my doubts.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Feb 27, 2011 Feb 27, 2011

Copy link to clipboard

Copied

I am getting waiting times of the order of 15 seconds in contrast with the 5 seconds I have been getting "normally" (and the few milliseconds in the Fair Forums)...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Mar 07, 2011 Mar 07, 2011

Copy link to clipboard

Copied

From about 8AM (first time I tried, could have been earlier) until about 8:30AM I could get to any forum page... but could not post because the login page was not available

All seems to be working now (times are West Coast USA)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Mentor ,
Mar 07, 2011 Mar 07, 2011

Copy link to clipboard

Copied

yes it just returned at 12 noon est. had been down since about 7 am this morning.

I was hoping with the 5 hour hiatus that they would have updated Jive Clear Space to 4.x instead of the current 2.5.16.

No such luck though. Well Maybe they fixed all the current bugs. One can only hope.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Aug 17, 2011 Aug 17, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Man, I've really come to hate those five little words.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Aug 17, 2011 Aug 17, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Beware, you are posting the same complaint less than six months before the first time...

Incidentally, a few days ago I changed my cable connection to one twice as fast. This is confirmed by using three different sites to check my connection speed. But now it's taking me longer than before to do anything in these forums. Things fly in all other sites.

Sorry, I had forgotten we have just to shut up and sit to wait for things to improve...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 17, 2011 Aug 17, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Beg pardon. I'm new at this. |I didn't think the first msg went through.

In a message dated 8/17/2011 2:48:58 P.M. Pacific Daylight Time,

forums@adobe.com writes:

Beware, you are posting the same complaint less than six months before the

first time...

Incidentally, a few days ago I changed my cable connection to one twice as

fast. This is confirmed by using three different sites to check my

connection speed. But now it's taking me longer than before to do anything in

these forums. Things fly in all other sites.

Sorry, I had forgotten we have just to shut up and sit to wait for things

to improve...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Aug 17, 2011 Aug 17, 2011

Copy link to clipboard

Copied

RichardJFel wrote:

Beg pardon.  I'm new at this.  |I didn't think the first msg went  through.

...

If by "the first" you mean the opening message, anyone responding another participant in the middle of the thread had to at least have taken a look at it...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Aug 20, 2011 Aug 20, 2011

Copy link to clipboard

Copied

The inauguration month of September for the new forum software - is it still on schedule or has been postponed until Christmas?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Aug 22, 2011 Aug 22, 2011

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Still on...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines