+1 Jive bug? Thread MISSING even though it's in this forum?!?!

Advocate ,
Sep 02, 2009 Sep 02, 2009

Copy link to clipboard

Copied

WHERE is this thread?  When I view it (link) it says it's still in Forum Comments, so I don't think it was moved (unless this place is even more buggy than I thought.)

http://forums.adobe.com/message/2219228#2219228

If it is moved (somewhere), how would those of us who already answered the question get back to the thread to respond back to any follow up questions if it was moved to some mystery forum?  If this is the case stop moving gd threads!

If it hasn't been moved, I'm 10000000% certain that it is NOT showing up in the thread listing for 'forum comments' even though it was updated less than a day ago.  If it hasn't been moved this is a massive, ridiculous Jiveware bug.  Wait, even if it has been moved, it's still a bug!

Obey the forum thought police.  Violators will be locked, deleted and banned.

Views

1.3K

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Sep 02, 2009 Sep 02, 2009

Copy link to clipboard

Copied

It does not appear to be missing. It's the eighth thread in the Forum

Comments by me...

Harbs

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Guru ,
Sep 02, 2009 Sep 02, 2009

Copy link to clipboard

Copied

8th subject down the line.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Advocate ,
Sep 03, 2009 Sep 03, 2009

Copy link to clipboard

Copied

Wow, it's back again.  But it was DEFINITELY DEFINITELY DEFINITELY not displaying when I wrote this before.  I checked multiple times, I reloaded the page, I spent time looking for it--it wasn't a casual glance and I didn't see it.  Something fishy is going on in Jiveworld...

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Advocate ,
Sep 03, 2009 Sep 03, 2009

Copy link to clipboard

Copied

There is something different about that thread.  At the top it has a link saying "Branched to a new thread." with a link that is invalid in Jiveworld.  So something is/was going on with that thing, and it is/was probably another bug.

Perhaps someone is trying to censor Adobe's customer service incompetence...

Obey the forum thought police.  Violators will be locked, deleted and banned.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines