Adobe Forum Problem

Community Beginner ,
Sep 16, 2014 Sep 16, 2014

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I can't seem to reply to some discussions.  For example, this thread had a question:

BAD PARAMETER Error when Deleting Pages in Acrobat

But I had to make a new discussion to answer it:

Re: Solution to "Bad Parameter"

Other threads still allow me to reply.  What's wrong?  I'd like to share the solution to a problem I found with the people that asked it in the first thread I posted.  Pretty annoying...

Cheers,

Bryan

Views

361

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Sep 16, 2014 Sep 16, 2014
You can't reply because the thread is part of a old read-only forum.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Sep 16, 2014 Sep 16, 2014

Copy link to clipboard

Copied

You can't reply because the thread is part of a old read-only forum.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 16, 2014 Sep 16, 2014

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

OK, thanks.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines