Highlighted

always get logged out: OS X 10.7.5, Safari 6.0.3

Enthusiast ,
Mar 18, 2013

Copy link to clipboard

Copied

All of a sudden I am getting logged out of Adobe forums when I quit Safari.  This is the only web site where this happens.

Views

966

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

always get logged out: OS X 10.7.5, Safari 6.0.3

Enthusiast ,
Mar 18, 2013

Copy link to clipboard

Copied

All of a sudden I am getting logged out of Adobe forums when I quit Safari.  This is the only web site where this happens.

Views

967

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Mar 18, 2013 0
LEGEND ,
Mar 19, 2013

Copy link to clipboard

Copied

On 3/19 at about 4 PM PDT I got logged out 2 times while responding to a question.  Screen would pop up INTERNAL SERVER ERROR. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 19, 2013 0
LEGEND ,
Mar 20, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Curt,

Got one on 03/19, about the same time too - a log-in worked fine, and has not happened again, but error message was exactly the same.

Hunt

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 20, 2013 0
Enthusiast ,
Mar 20, 2013

Copy link to clipboard

Copied

The problem did not accur with the same version of Safari running under 10.8.3 om my MacBook Pro.

I decided to reload Safari 6.0.1 onto the MacPro running 10.7.5 and that solved the problem.  Weird.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 20, 2013 0
LEGEND ,
Mar 21, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Bob,

Good news.

In my case, it was a one-off occurance, and as it matched pretty closely with what Curt encountered, will assume that there was an issue with the Adobe/Jive servers (maybe needing to sync nodes?), and all is good for me now too.

Also, I have encountered a few glitches with my Chrome on a PC, with Adobe cookies. One, or more, blocked my access to the Adobe Store, and I had to use IE, instead. I could have cleaned out the Adobe cookies from Chrome, but not knowing which one(s) caused the issue, would have meant resetting everything, and a "clean" IE was easier on my part. Just little oddities out there.

Good luck,

Hunt

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 21, 2013 0