Highlighted

[Bug] Some email replies don't go through

Most Valuable Participant ,
Mar 31, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I've noticed that some of my replies by email don't come through... For example, I've sent a reply to this thread (I have a question about extracting pages. When I do the function, adobe saves the individual files ...) and it never arrived, so I posted it via the thread itself. I have a suspicion it might have to do with the use of special symbols in the title (quotes, smaller-than, greater-than, etc.), but this is just a guess. Anyone else experiencing this behaivour?

Views

305

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

[Bug] Some email replies don't go through

Most Valuable Participant ,
Mar 31, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I've noticed that some of my replies by email don't come through... For example, I've sent a reply to this thread (I have a question about extracting pages. When I do the function, adobe saves the individual files ...) and it never arrived, so I posted it via the thread itself. I have a suspicion it might have to do with the use of special symbols in the title (quotes, smaller-than, greater-than, etc.), but this is just a guess. Anyone else experiencing this behaivour?

Views

306

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Mar 31, 2015 0

Have something to add?

Join the conversation