Highlighted

Can't access Adobe forums from laptop with Chrome

Participant ,
Feb 07, 2013

Copy link to clipboard

Copied

This is pretty strange, but I cannot access the forums since yesterday with Chrome only on my laptop. I get this:

jive.JPG

I can access with Chrome on my desktop and can access with Firefox and IE on my laptop, but not Chrome. I am running as administrator and have cookies enabled.

I did run CHKDSK F: from the command prompt as administrator yesterday because I've been having some trouble with my projects drive. It just hung which was what I expected since that was what it was doing when allowing the chkdsk to run on startup (which it was doing automatically having detected a problem on F:/).

Thanks for any recommened solutions.

Paul

Please delete all *.adobe.com cookies and try again.

Views

2.8K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Can't access Adobe forums from laptop with Chrome

Participant ,
Feb 07, 2013

Copy link to clipboard

Copied

This is pretty strange, but I cannot access the forums since yesterday with Chrome only on my laptop. I get this:

jive.JPG

I can access with Chrome on my desktop and can access with Firefox and IE on my laptop, but not Chrome. I am running as administrator and have cookies enabled.

I did run CHKDSK F: from the command prompt as administrator yesterday because I've been having some trouble with my projects drive. It just hung which was what I expected since that was what it was doing when allowing the chkdsk to run on startup (which it was doing automatically having detected a problem on F:/).

Thanks for any recommened solutions.

Paul

Please delete all *.adobe.com cookies and try again.

Views

2.8K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Feb 07, 2013 0
LEGEND ,
Feb 07, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Please delete all *.adobe.com cookies and try again.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 07, 2013 0
Participant ,
Feb 07, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Gosh that was easy. Thx, John.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 07, 2013 0
LEGEND ,
Feb 07, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Paul,

Not sure what has been going on, but there have been quite a few issues with "Adobe cookies" lately - a bad batch?

I had to do a cleaning, just to buy from the Adobe Store.

Glad that John's suggestion worked well for you.

Hunt

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 07, 2013 0
Mentor ,
Feb 07, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Spiked maybe.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 07, 2013 0
Adobe Employee ,
Feb 07, 2013

Copy link to clipboard

Copied

I think that Jive figured out the issue this evening and it should be fixed without needing to clear cookies. It had something to do with Tomcat having issues on two of the forum nodes (there are 6). Hitting nodes 3 or 4 could end up with that Jive unavailable page. As noted, it _should_ be fixed now.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 07, 2013 0
LEGEND ,
Feb 08, 2013

Copy link to clipboard

Copied

John C,

Thank you for that update.

Someone needs to keep Tomcat in the house, and not let him roam so much...

Appreciated,

Hunt

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 08, 2013 0
Mentor ,
Feb 08, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Could have stepped on the Tomcat's tail.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 08, 2013 0