Highlighted

Can't access login page in swedish

Explorer ,
Jul 11, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

If I go here: http://forums.adobe.com  and click 'Sign in' in the top right corner I'm brought to a page that says "Sorry this page is not avaiable". The url shown in the address ends with this: &loc=se. If I change it to &loc=en, the page displays.

See the screenshots:

Screenshot 2013-07-11 01.jpg

Screenshot 2013-07-11 02.jpg

Screenshot 2013-07-11 04.jpg

Views

2.3K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Can't access login page in swedish

Explorer ,
Jul 11, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

If I go here: http://forums.adobe.com  and click 'Sign in' in the top right corner I'm brought to a page that says "Sorry this page is not avaiable". The url shown in the address ends with this: &loc=se. If I change it to &loc=en, the page displays.

See the screenshots:

Screenshot 2013-07-11 01.jpg

Screenshot 2013-07-11 02.jpg

Screenshot 2013-07-11 04.jpg

Views

2.3K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jul 11, 2013 0
Most Valuable Participant ,
Jul 11, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Björn,

What happens if you click the United States   Change button in the last screenshot and change to Sverige/Sweden?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 11, 2013 0
Explorer ,
Jul 12, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 12, 2013 0
New Here ,
Jul 12, 2013

Copy link to clipboard

Copied

i had this problem and you help me, thx

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 12, 2013 0
Explorer ,
Jul 12, 2013

Copy link to clipboard

Copied

haha, great!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 12, 2013 0
LEGEND ,
Jul 11, 2013

Copy link to clipboard

Copied

The Adobe.com account pages are a mess if you are not in the United States.  Users have complained for years, but Adobe refuses to fix it.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 11, 2013 0
New Here ,
Aug 12, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Same problem here. I somehow managed to get in and post this comment by deleting the &loc part after page not found and then clicking again on Sign in at the posts page.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 12, 2013 0
New Here ,
Aug 20, 2013

Copy link to clipboard

Copied

hi, guys .. i have a sign problem . sometimes i cant login here. do you know this problem ?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 20, 2013 0
floramc LATEST
Adobe Community Professional ,
Aug 29, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Björn, I too log in from Sweden and have the same issue: open the forums' page, log in and I am sent automatically to the "sorry, this page is not available" alternatively I get an error 404. As soon as I am sent to the "sorry, this page is not available" I too get automatically loggen in, but if I go back to the forums page (doesn't matter how, if I refresh, go back or open in a new window), I am not inlogged and the process continues.

I have to go through that at least 3 times before this jumping to and fro ends and the forum recognizes me.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 29, 2013 0