Can't get Adobe login to work in Muse forum

New Here ,
Oct 15, 2011 Oct 15, 2011

Copy link to clipboard

Copied

I have Muse questions and I'm really hoping I don't have to create yet another online account. (Whatever happened to that thumbprint login technology that was supposedly being developed by somebody years ago?!!)

Do Adobe accounts not work on the Muse forum?

Thanks.

Views

1.1K

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Most Valuable Participant ,
Oct 16, 2011 Oct 16, 2011

Copy link to clipboard

Copied

It does for me in Mac/Firefox and Win 7/Safari, all latest versions.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 16, 2011 Oct 16, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for your response. I'm still hoping to make my current login work because I don't want to have to read through the Terms of Service of Get Satisfaction, and you never know what people are trying to sneak in these days. I'm using a Mac with Safari. What window are you logging in under? When I'm signed in to this forum, I open another window to get to the Muse forum and it asks me to login again. When I click on login, I get a window offering to let me sign in with Google, Facebook, Twitter, Windows Live or an Open ID URL, or create a Get Satisfaction account. Is there another place to login with Adobe IDs? Thank you!

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines