Can't login using Firefox. (Mac OS X)

New Here ,
May 31, 2014 May 31, 2014

Copy link to clipboard

Copied

I can't login to Adobe or the forum using Firefox (v30.0) Mac, which is my main browser. I'm only logged in right now using Safari.

Here is a screen shot of the errors in the error console.

Screen Shot 2014-05-31 at 1.39.32 PM.png

I see this problem in archived threads, and they seemed to have solved it by disabling the extension HTTPS-Anywhere, but I don't have that extension.

Views

475

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
May 31, 2014 May 31, 2014

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

here the links I use without any problems:

http://www.adobe.com

https://forums.adobe.com/welcome

https://forums.adobe.com/activity

Hans-Günter

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
May 31, 2014 May 31, 2014

Copy link to clipboard

Copied

Best thing is to clear the browser cache because Firefox has the tendency to keep the cache for a very long time even when they have expired.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jun 01, 2014 Jun 01, 2014

Copy link to clipboard

Copied

As far as I can tell Firefox 30 is beta. Report the issue to Mozilla. We cannot support other company’s beta software.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jun 13, 2014 Jun 13, 2014

Copy link to clipboard

Copied

Firefox 30.0 Mac is out of beta now.

Screen shot 2014-06-13 at 5.46.20 PM.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 28, 2014 Jun 28, 2014

Copy link to clipboard

Copied

You are right. Somehow I was in the beta channel. By the time I made this reply, I was already up to Firefox 31, which had the same problem.

I just did a clean install of Firefox, and got off the beta channel, however the problem is that I'm still now with Firefox 30 and it has the same problem.

It's weird. When I go to login, the page hangs, but when I leave the page to go to another Adobe page, I'm already logged in.

However if I try to do anything like see my licenses, I get sent back to the login page and it hangs.

Here I am again, posting from Safari.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Mentor ,
Jun 28, 2014 Jun 28, 2014

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

The Beta Channel itself is not the Problem. Do as the annotation in the screen shoot says. You will have to resign in to the Forums or to the portion of acrobat you removed them from. If you have been having issues with signing in sticking after they switched to this new system, deep-sixing the cookies for the forums and resigning in should cure it.

Privacy.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines