Can't post links using Internet Explorer

Explorer ,
Sep 10, 2014 Sep 10, 2014

Copy link to clipboard

Copied

Greetings,

Clicking the Insert Link button doesn't seem to work when I'm using Internet Explorer 11. It allows me to type a URL, but then the link doesn't show up.

Shane.

Windows 7 Home Premium SP1 64-bit

Message was edited by: Shane Goodman added Windows version

Views

392

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

LEGEND , Sep 12, 2014 Sep 12, 2014
It's Jive; it has been reported on the day the new version was installed (May), but Jive is in no hurry to fix things....

Likes

Translate

Translate
Community Beginner ,
Sep 11, 2014 Sep 11, 2014

Copy link to clipboard

Copied

I never us the insert link button.  I copy the link into the web page directly with copy then paste.

I used the link button here.  Fedora 19 with firefox.

a link to this page

I suggest using the Firefox browser.  getfirefox.com

Robert

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Sep 11, 2014 Sep 11, 2014

Copy link to clipboard

Copied

https://forums.adobe.com/community/general/forum_comments/content?filterID=contentstatus[published]~...Testing Insert Link with Internet Explorer 11:

Yes, this is a known problem: the link gets inserted at the top of the post, not at the cursor position.  But it is inserted anyway.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Sep 12, 2014 Sep 12, 2014

Copy link to clipboard

Copied

Is this a problem with the forum software (Jive) or just this website?

I will switch to Firefox.

Thanks,

Shane.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Sep 12, 2014 Sep 12, 2014

Copy link to clipboard

Copied

It's Jive; it has been reported on the day the new version was installed (May), but Jive is in no hurry to fix things....

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Sep 12, 2014 Sep 12, 2014

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Jive did fix it, but not in the version Adobe uses. It's a CS6-vs-CC type of deal .

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines