Forum search function doesn't work in Chrome?

Dec 01, 2010

Copy link to clipboard

Copied

At least it doesn't for me. I'm using Windows Vista. Is anyone else having this problem?

Views

1.4K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Forum search function doesn't work in Chrome?

Dec 01, 2010

Copy link to clipboard

Copied

At least it doesn't for me. I'm using Windows Vista. Is anyone else having this problem?

Views

1.5K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Dec 01, 2010 0
Dec 01, 2010

Copy link to clipboard

Copied

"doesn't work" means nothing - what are you searching for, and what do you get back?  What do you get in other browsers?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 01, 2010 0
Adobe Employee ,
Dec 01, 2010

Copy link to clipboard

Copied

I think I see the issue, too. Search is only showing “people” results. Search for Acrobat only returns 19 hits.

Off to report it.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 01, 2010 0
Dec 02, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Example: Searching for "tween" in the Flash forum returns 0 results in Chrome. Same search returns many results in IE.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 02, 2010 0
Dec 02, 2010

Copy link to clipboard

Copied

FWIW - just did a Search in the Premiere forum and "nVidia" showed 261 hits, mostly posts by me, as I capitalize the V. This was using Chrome. Might be a localized issue?

Good luck,

Hunt

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 02, 2010 0
Adobe Employee ,
Dec 06, 2010

Copy link to clipboard

Copied

It looks like one of the nodes was out of sync. So, if you hit that node with yoru search you got no results. I think everything is back to "normal" now.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 06, 2010 0
Dec 07, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for that clarification. Makes sense why it was working for some, but not for others - just depended on the Node referenced in the Search.

Appreciated,

Hunt

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 07, 2010 0
Dec 07, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Hi, Search function is not working for me either. I am on Firefox 3.6, on a Mac. I am searching for "printing" on the forums, and am getting 0 results.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 07, 2010 0
Dec 07, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Sorry but I am using IE 8 and I am having the same issue with the Captivate forums.  What is

going on?  Adobe products and forums seem to be getting worse in quality

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 07, 2010 0