Highlighted

How to use quotes in the forum

Advocate ,
Sep 26, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Whenever I use the quote functionality in these forums the actual quotes are preceded by code.  I don't see this happening to most others. What am I doing wrong?

acresofgreen wrote on 9/26/2010 9:08 AM:

Whenever I use the quote functionality in these forums the actual quotes are preceded by code. I don't see this happening to most others. What am I doing wrong?

You are doing nothing wrong. What you are doing different is that you

are using IE8 without compatibility mode.

Views

2.0K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

How to use quotes in the forum

Advocate ,
Sep 26, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Whenever I use the quote functionality in these forums the actual quotes are preceded by code.  I don't see this happening to most others. What am I doing wrong?

acresofgreen wrote on 9/26/2010 9:08 AM:

Whenever I use the quote functionality in these forums the actual quotes are preceded by code. I don't see this happening to most others. What am I doing wrong?

You are doing nothing wrong. What you are doing different is that you

are using IE8 without compatibility mode.

Views

2.0K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 26, 2010 0
Advocate ,
Sep 26, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Whenever I use the quote functionality in these forums the actual quotes are preceded by code.


See above

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 26, 2010 0
LEGEND ,
Sep 26, 2010

Copy link to clipboard

Copied

acresofgreen wrote:

Whenever I use the quote functionality in these forums the actual quotes are preceded by code.  I don't see this happening to most others. What am I doing wrong?

This is all I see when I click on the quote icon in reply.

Browser may make a difference, as I sometimes see this with other posts.  I use Firefox browser.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 26, 2010 0
Advocate ,
Sep 26, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Curt Y wrote:

acresofgreen wrote:

Whenever I use the quote functionality in these forums the actual quotes are preceded by code.  I don't see this happening to most others. What am I doing wrong?

This is all I see when I click on the quote icon in reply.

Browser may make a difference, as I sometimes see this with other posts.  I use Firefox browser.

I suspected that at least some other people were not doing anything special and the quote icon just worked for them, but thanks for confirming.  I use Internet Explorer - I wonder if there is some setting I could change in the tools menu that would fix the problem...

Oh well, it is an annoyance, that's all, and I can live with it!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 26, 2010 0
LEGEND ,
Sep 26, 2010

Copy link to clipboard

Copied

On my old IE7 and now on Chrome, I have not had the code, though there is at least one other thread on similar. I seldom quote an entire post, and usually only a line, or two, so I am doing a Ctrl+C/Ctrl+V, then while highlighted, use the Block Quote icon.

Hunt

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 26, 2010 0
Most Valuable Participant ,
Sep 26, 2010

Copy link to clipboard

Copied

I don't seem to have a Quote Block icon, only a Quote Previous Message one:

Captura de pantalla 2010-09-26 a las 20.29.25.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 26, 2010 0
LEGEND ,
Sep 26, 2010

Copy link to clipboard

Copied

I use that icon, in the upper-right, and apply that to the highlighted text.

I don't seem to have a Quote Block icon, only a Quote Previous Message one:

Hunt

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 26, 2010 0
Most Valuable Participant ,
Sep 26, 2010

Copy link to clipboard

Copied

When I do that I get the full message, regardless of what I may have highligted:

the_wine_snob wrote:

I use that icon, in the upper-right, and apply that to the highlighted text.

I don't seem to have a Quote Block icon, only a Quote Previous Message one:

Hunt

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 26, 2010 0
LEGEND ,
Sep 26, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Claudio,

Interesting. It has worked that way in both IE7 and in Chrome.

Now, if I have nothing in my reply, and hit that Quotation icon, I get the entire post, to which I am replying.

Hunt

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 26, 2010 0
Most Valuable Participant ,
Sep 26, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Interesting. It has worked that way in both IE7 and in Chrome.


Bill, it seems that I had missed the copy and paste part. Now it works ... sort of. I had to click several times on the Quote icon for it to work, but it finally did. Thanks for the tip.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 26, 2010 0
LEGEND ,
Sep 27, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Claudio,

Glad that you got it working. Sorry that I was not better at articulating the steps the first time around.

Good luck,

Hunt

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 27, 2010 0
Most Valuable Participant ,
Sep 28, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Bill,

I seldom quote an entire post, and usually only a line, or two, so I am doing a Ctrl+C/Ctrl+V, then while highlighted, use the Block Quote icon

Now I will (continue to) do the same. Thank you from me, too.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 28, 2010 0
LEGEND ,
Sep 28, 2010

Copy link to clipboard

Copied

You are most welcome and glad that it's working.

I learned something too - compatibility mode.

Hunt

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 28, 2010 0
Advocate ,
Sep 27, 2010

Copy link to clipboard

Copied

acresofgreen wrote on 9/26/2010 9:08 AM:

Whenever I use the quote functionality in these forums the actual quotes are preceded by code. I don't see this happening to most others. What am I doing wrong?

You are doing nothing wrong. What you are doing different is that you

are using IE8 without compatibility mode.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 27, 2010 0
Advocate ,
Sep 27, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Jochem van Dieten wrote:

acresofgreen wrote on 9/26/2010 9:08 AM:

Whenever I use the quote functionality in these forums the actual quotes are preceded by code.  I don't see this happening to most others. What am I doing wrong?

You are doing nothing wrong. What you are doing different is that you

are using IE8 without compatibility mode.

Ok, now trying with compatibility mode!  Let's see if it works!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 27, 2010 0
Advocate ,
Sep 27, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Thanks so much, it was switching to compatibility mode that solved the problem!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 27, 2010 0