I suppose it's asking too much...

Enthusiast ,
Nov 18, 2010

Copy link to clipboard

Copied

for someone at Adobe to tell us just what the hell is going on

Views

1.1K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

I suppose it's asking too much...

Enthusiast ,
Nov 18, 2010

Copy link to clipboard

Copied

for someone at Adobe to tell us just what the hell is going on

Views

1.1K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 18, 2010 0
LEGEND ,
Nov 18, 2010

Copy link to clipboard

Copied

I think you ARE asking for too much.  Would put a laugh here but emoticon does not work.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 18, 2010 0
New Here ,
Nov 18, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Bob_Peters wrote:

for someone at Adobe to tell us just what the hell is going on

What makes you think they know?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 18, 2010 0
Most Valuable Participant ,
Nov 18, 2010

Copy link to clipboard

Copied

About 7:30 last night (West Coast USA) Adobe forums were showing up in a "Jive community" space and I could not log in, so I gave up

This morning about 7am w/coffee Adobe space was back and could log in

Got to work where I go to a different set of forums... back to Jive community and broken log in

Now 10:20am and back to Adobe space and log in works again

It would seem that someone is doing some testing... and the tests have failed, at least for me... and this is both with IE and Firefox

I wonder how long things will work this time?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 18, 2010 0
Adobe Employee ,
Nov 18, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Wish I knew. Looks like Jive lost the Adobe "theme" on a server restart. It appears to be working now. But I have one person still saying they see the un-themed layout.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 18, 2010 0
Adobe Employee ,
Nov 18, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Confirmed that all forum nodes are displaying the correct Adobe theme. If you are still seeing a Clearspace banner please try clearing the browser cache.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 18, 2010 0
New Here ,
Nov 18, 2010

Copy link to clipboard

Copied

adobe-admin wrote:

Wish I knew. Looks like Jive lost the Adobe "theme" on a server restart. It appears to be working now. But I have one person still saying they see the un-themed layout.


You've got class!

(No sarcasm. )

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 18, 2010 0