Highlighted

Insert image broken in Chrome 24/Mac

LEGEND ,
Dec 12, 2012

Copy link to clipboard

Copied

All I get is a black box.. no way to insert images any longer.

Not sure if it's a Chrome 24 issue or a forum code issue. It used to work.

It is a bug between Jive and Chrome. This happens when your zoom level in Chrome is not at 100%. Set Chrome to 100% zoom and the box should display correctly again.

Views

1.1K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Insert image broken in Chrome 24/Mac

LEGEND ,
Dec 12, 2012

Copy link to clipboard

Copied

All I get is a black box.. no way to insert images any longer.

Not sure if it's a Chrome 24 issue or a forum code issue. It used to work.

It is a bug between Jive and Chrome. This happens when your zoom level in Chrome is not at 100%. Set Chrome to 100% zoom and the box should display correctly again.

Views

1.1K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Dec 12, 2012 0
Adobe Employee ,
Dec 12, 2012

Copy link to clipboard

Copied

It is a bug between Jive and Chrome. This happens when your zoom level in Chrome is not at 100%. Set Chrome to 100% zoom and the box should display correctly again.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 12, 2012 0
LEGEND ,
Dec 12, 2012

Copy link to clipboard

Copied

Thanks! Wasn't aware the zoom had changed, but indeed it must have. Resetting it does cure the problem. Thanks again!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 12, 2012 0
Adobe Community Professional ,
Oct 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I'm at 100% and I still can't paste a screen capture into a thread!!

Oh, this fix is from 2012. Why is it still here anyway? 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 28, 2019 0
LinSims LATEST
Adobe Community Professional ,
Oct 29, 2019

Copy link to clipboard

Copied

1. Yeah, that broke last week. For now, you'll have to save the screenshot as a file on your computer, then use the image icon in the editor and upload the file. Cumbersome, but it works. I think they plan to address it, but there are a lot of issues with the new platform so there's no telling when it'll happen.

2. Dunno. Most threads older than 2016 weren't ported from Jive to Lithium, but enough were to engender some confusion.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 29, 2019 1