Highlighted

Issues and possible bugs found by users in upgraded Forum

Guide ,
Sep 19, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Dear Uncle Adobe,

I was advised by Todd to tell you about a bug found, but was unable to find dedicated thread, so I start my own - don't judge strictly.

I found out that after opening two or three threads Internet Explorer 9 ceases to open next ones in a new window or a new tab and just hangs in an attempt, whereas keeps opening them in the same tab (by just clicking on a link)...

Issue doesn't exist in other browsers (FireFox, Google Chrome, Opera and Safari)...

Views

2.0K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Issues and possible bugs found by users in upgraded Forum

Guide ,
Sep 19, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Dear Uncle Adobe,

I was advised by Todd to tell you about a bug found, but was unable to find dedicated thread, so I start my own - don't judge strictly.

I found out that after opening two or three threads Internet Explorer 9 ceases to open next ones in a new window or a new tab and just hangs in an attempt, whereas keeps opening them in the same tab (by just clicking on a link)...

Issue doesn't exist in other browsers (FireFox, Google Chrome, Opera and Safari)...

Views

2.0K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 19, 2011 0
Adobe Employee ,
Sep 19, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Thanks! Todd already emailed me about that. Sending it off to Jive.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 19, 2011 0
Adobe Employee ,
Sep 19, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Is this 100% repeatable? Or are there any special steps needed to recreate the issue?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 19, 2011 0
Guide ,
Sep 20, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Yesterday's night it looked gone, and I was about to comment that on...

But today's morning the issue got back... No any special steps, every time IE9 just hangs while opening right any 4th thread in new window or new tab, whereas keeps working if a thread is opened in the same tab by clicking on a link (i.e. even after hanging on opening 4th thread in a new window/tab IE9 can successfully open threads in original tab)...

In other browsers everything works well as it was.

UPD: The issue has just gone. (At about 13:00 UTC)

UPD2: And reappeared again at about 13:30 UTC... <img src="http://www.kolobok.us/smiles/standart/sorry.gif">

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 20, 2011 0
Adobe Employee ,
Sep 20, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Reported. Sounds like a fun one to track down.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 20, 2011 0
Guide ,
Sep 20, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Trying to collect statistics...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 20, 2011 0
Adobe Employee ,
Sep 20, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Thanks!

Is anyone else seeing this?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 20, 2011 0
Guide ,
Sep 20, 2011

Copy link to clipboard

Copied

<img src="http://www.kolobok.us/smiles/standart/dntknw.gif">

I hoped other users would report whether they were facing up to the same issue or not. However they all keep silence...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 20, 2011 0
Mentor ,
Sep 20, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Maybe its unique to Explorer 9. IE has always done strange things and has always disregarded W3C standards. It might just be something That IE is doing  different.

If you don't like Mozilla products try Chrome.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 20, 2011 0
Guide ,
Sep 20, 2011

Copy link to clipboard

Copied

<blockquote><font size="1"><font color="800080">...If you don't like Mozilla products try Chrome...</font></font></blockquote>
<img src="http://www.kolobok.us/smiles/standart/secret.gif"> <a href="http://forums.adobe.com/message/3924996#3924996">Phillip, I have five ones installed</a>...

(sometimes I just test my Flash applications in different browsers)

So the question is not about my preferences or whatever (as has been said, it's possible to work with Forum in IE9 - just do not try to open extra windows or tabs), the question is about whether there is a bug or not...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 20, 2011 0
LEGEND ,
Sep 20, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Have not seen that behavior, BUT I am on Chrome, and only have IE 7 to test with. Normally, I have 3 - 6 tabs with different forums, or threads open, and have not found a limitation - so far.

Hunt

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 20, 2011 0
Adobe Community Professional ,
Sep 21, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Another one: Hyperlinks do not appear in IE8's status bar. I don't like to click on a link if I don't know where it'll lead me.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 21, 2011 0
LEGEND ,
Sep 24, 2011

Copy link to clipboard

Copied

PECourtejoie wrote:

Another one: Hyperlinks do not appear in IE8's status bar. I don't like to click on a link if I don't know where it'll lead me.

I fired up an XP VM and I see what you mean.  Interesting!  SOME of them show up in IE8 (for example if you hover over a person's avatar) but most do not.  It must have something to do with the script that runs on hover.

For what it's worth, I *am* able to see previews of all the URLs here in the status bar of IE9.

Given that IE10 is already being previewed, perhaps it's time to consider moving up?  FYI, the URL previews for links here do show up okay in the status bar of IE10 as well.

-Noel

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 24, 2011 0
Mentor ,
Sep 24, 2011

Copy link to clipboard

Copied

I've noticed the new forum will refresh (blink) one to two times before settling down. I've already reported and the system-admin has already verified I have tries on 8 different web broswers happens on all. I don't have IE as I us a Mac.

I've also noticed on some repliesa That some of the Formatting Items are Missing

See: http://www.screencast.com/t/0OsZajhrk

the items I have highlighted in yellow from time to time disappear.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 24, 2011 0
LEGEND ,
Sep 24, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Phillip Jones wrote:

I've noticed the new forum will refresh (blink) one to two times before settling down. I've already reported and the system-admin has already verified I have tries on 8 different web broswers happens on all. I don't have IE as I us a Mac.

I've also noticed on some repliesa That some of the Formatting Items are Missing

See: http://www.screencast.com/t/0OsZajhrk

the items I have highlighted in yellow from time to time disappear.

I don't recall seeing the blinking behavior that you speak of, probably because I don't do quite the same things you do...  Can you point to the thread where you describe just how to reproduce it?  I think I saw it go by but I've lost track of it.

And regarding the font info...  The "normal RTE" (rich text editor) doesn't have them, but the "advanced editor" does.  While each of these two different editors show up at different times (e.g., Reply leads to the "normal RTE" while a new post leads to the "advanced editor"), I don't sense any randomness there.  Maybe some disjointedness amongst the forum implementation...

-Noel

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 24, 2011 0
Mentor ,
Sep 24, 2011

Copy link to clipboard

Copied

See this movie: http://screencast.com/t/P8l5f9p78IAf

Disregard the yellow screen. That's  another issue. That showed timing between clicking link and actually going to message.

Watch the Blink.

On some links it blinks 4-5 times very fast before settling down.  and it happen when post  replies as well.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 24, 2011 0
LEGEND ,
Sep 24, 2011

Copy link to clipboard

Copied

So you're following a link from an external program into a brand new browser window?

I just created an eMail message in Outlook 2003, then pasted the link to this thread into it.  I sent it to myself, then when I received it I did the following:

1.  Clicked the link from within Outlook's preview pane.  In this case, a new IE9 window came right up, instantly showed the top of the thread, then in about 0.1 second jumped to the bottom where I saw your post above.

2.  Opened the eMail, then clicked the link from within the Word-hosted eMail editor.  In this case a new IE9 window came up, showed the top of the thread, then the user rating stuff at the bottom of the first post in the blue part filled-in and expanded the latter part of the thread down a bit vertically.

If there was any actual flashing it was WAY faster than I could perceive.  I need to figure out what software to load to be able to do screen grab videos.

At first blush, this seems like this could be more of an issue with application integration on your computer than something wrong with the forum software.  But I assume there's a difference between this behavior and what you used to see with the old version of Jive...

Can you suggest alternate means for reproducing the flashing behavior?

-Noel

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 24, 2011 0
Mentor ,
Sep 24, 2011

Copy link to clipboard

Copied

I primarily yes see Monkey which has the email and the browser in the same application.

but does the same in FireFox, Camino, Opera, OmniWeb, iCab, Safari, and Chrome.

John (System -Admin has already tried same way and it did it for him.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 24, 2011 0