Link redirections failing

New Here ,
Jun 07, 2020 Jun 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

Wanted to know where and what configuration needs to be added for links used in delivery content to use a standard, say adobe domain?

 

Like I am integrating adobe with my system server, have done the configurations accordingly, wherein it does call my MTA, but upon delivery, what-ever links I had, say www.google.com gets encrypted into a said format with my server name as domain. So redirection fails. To avoid this, I feel, somwhere in configuration need to add adobe domain, so that my links get redirected and tracked as well.

 

Could someone please help here....

Views

164

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

LEGEND , Jun 07, 2020 Jun 07, 2020
I think you have posted to the wrong forum system.   Try over here.   https://experienceleaguecommunities.adobe.com/

Likes

translate

Translate

Translate
LEGEND ,
Jun 07, 2020 Jun 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I think you have posted to the wrong forum system.

 

Try over here.

 

https://experienceleaguecommunities.adobe.com/

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines