My last post marked as spam, probably due to posting code? Need it reinstated if possible.

Explorer ,
Dec 30, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hiya, made a post in Adobe Animate forum about php, it posted no problem, however I went back to fix a typo... and after completing my post was marked spam -_- my fault probably. It's an urgent topic, since my project is like 99.9% complete and this is the "final piece of the puzzle"  😛  would appreciate it thanks!!!  I did click the report button, but then I got an error submitting, and.. now my topic is gone gone.

Adobe Community Professional
Correct answer by Nancy OShea | Adobe Community Professional

Create a new post in the Animate CC forum.  We cannot resurrect a post that's been automatically removed & flagged for smut or spam abuse.  Sorry.  

 

When posting code, be sure to use the </> icon in the forum to differentiate it from normal text.

 

Happy 2020!

 

TOPICS
Community Information

Views

405

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

My last post marked as spam, probably due to posting code? Need it reinstated if possible.

Explorer ,
Dec 30, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hiya, made a post in Adobe Animate forum about php, it posted no problem, however I went back to fix a typo... and after completing my post was marked spam -_- my fault probably. It's an urgent topic, since my project is like 99.9% complete and this is the "final piece of the puzzle"  😛  would appreciate it thanks!!!  I did click the report button, but then I got an error submitting, and.. now my topic is gone gone.

Adobe Community Professional
Correct answer by Nancy OShea | Adobe Community Professional

Create a new post in the Animate CC forum.  We cannot resurrect a post that's been automatically removed & flagged for smut or spam abuse.  Sorry.  

 

When posting code, be sure to use the </> icon in the forum to differentiate it from normal text.

 

Happy 2020!

 

TOPICS
Community Information

Views

406

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Dec 30, 2019 0
Adobe Community Professional ,
Dec 31, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Create a new post in the Animate CC forum.  We cannot resurrect a post that's been automatically removed & flagged for smut or spam abuse.  Sorry.  

 

When posting code, be sure to use the </> icon in the forum to differentiate it from normal text.

 

Happy 2020!

 

Nancy O'Shea, ACP
Alt-Web Design & Publishing

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 31, 2019 2
Most Valuable Participant ,
Jan 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Also don’t add any links of any kind. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 02, 2020 1
Adobe Community Professional ,
Jan 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Nancy,

 

I've been able to see that </> insert code icon with Windows.

 

When accessing the forum from Android mobile device that icon is not available in the reply box.

 

These are all the options that  I get:

 

Screenshot_20200111-130501.jpg

 

It only shows if the browser is set to use Desktop Site mode instead of mobile app.

 

 

Screenshot_20200111-130803.jpg

 

 

Screenshot_20200111-130754.jpg

 

 

I guess this is normal and not a big deal.

 

But maybe pointing it out for the benefit of those users like me, that post a lot of  answers in the forums using their mobile devices most of the time, is good to know.

 

I also reference a lot of links in my responses to other users.

 

That may explain why I've noticed that most of my answers are never  followed up at all when the answer is actually a correct solution.

 

As a matter of fact almost 90% of my replies are backed up with links and other referenced with URL links to Adobe Helpx  reference guides and user forum threads.

 

I guess that if it is up to that Adobe user-forum spam filter, I  may be  on spammer most wanted in these support forums and don't even know it.

 

Thank you.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 11, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jan 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yes, I can confirm that the insert code </> icon does indeed vanish on viewports less than 776 pixels.  I have filed this as a bug in Community Feedback. 

https://community.adobe.com/t5/community-feedback/bug-rich-text-editor-lt-gt-icon-disappears-on-smal...

 

Nancy O'Shea, ACP
Alt-Web Design & Publishing

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 11, 2020 0