Picture not showing in the forum thumbnail when replying

Community Beginner ,
Jun 03, 2010 Jun 03, 2010

Copy link to clipboard

Copied

My picture was approved and shows in my profile but it does not show when I reply or start a discussion. What do I need to do to make it show?

Views

666

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Advocate ,
Jun 03, 2010 Jun 03, 2010

Copy link to clipboard

Copied

ANTHONY THOMAS wrote on 6/3/2010 1:54 PM:

My picture was approved and shows in my profile but it does not show when I reply or start a discussion. What do I need to do to make it show?

Upload an avatar instead of a profile picture.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jun 03, 2010 Jun 03, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Antohny,

Also be patient. It can take several days, before the uploaded image is approved, and shows. My two red wine glasses image took about 7-10 days, and this one about 5.

IIRC, in my profile, I had "(pending)" showing during that time.

Good luck,

Hunt

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines