Highlighted

Something Wrong on my iPad with viewing post

Guru ,
May 06, 2012

Copy link to clipboard

Copied

http://www.flickr.com/photos/41231943@N03/7149946005/

That's an image of my view of a thread on my iPad.

Martin

Views

1.6K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Something Wrong on my iPad with viewing post

Guru ,
May 06, 2012

Copy link to clipboard

Copied

http://www.flickr.com/photos/41231943@N03/7149946005/

That's an image of my view of a thread on my iPad.

Martin

Views

1.6K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
May 06, 2012 0
May 06, 2012

Copy link to clipboard

Copied

Are you seeing that in multiple places or only in that one particular thread?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 06, 2012 0
Adobe Community Professional ,
May 06, 2012

Copy link to clipboard

Copied

I'm seeing lots of empty space and no post content on the original post of this thread: http://forums.adobe.com/thread/995945?tstart=0

(there are a lot of tags, that's maybe the issue. note that they are barely visible.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 06, 2012 0
May 06, 2012

Copy link to clipboard

Copied

Same thing here in multiple browsers. I don't know what is supposed to be happening with the tags. Will find out.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 06, 2012 0
Mentor ,
May 06, 2012

Copy link to clipboard

Copied

I saw That on a Post or to on my MacBook Pro 17" a few minutes ago on a particular post don't remember which post about 5-6" where all the text was group to one side then it suddenly had normal width  for rest of thread. Also I am noticing now that deleted cache files This:

Adobe Forums_ Something Wrong on my iPad with viewing post.png

Should have  New Your stuff, History, and Browse all on one line and should be above the white line.

Shows same  in SeaMonkey and FireFox, Chrome, OmniWeb, OperaNext, and Safari

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 06, 2012 0
Adobe Community Professional ,
May 06, 2012

Copy link to clipboard

Copied

A white line? Like the iPad poster, There is no white on top for me on Safari...(5.1.5)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 06, 2012 0
May 06, 2012

Copy link to clipboard

Copied

The User Bar stuff (new/yourstuff/history/browse) is wrapping if the Your Stuff link is "lit up" (waiting private message, etc.).

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 06, 2012 0
Mentor ,
May 06, 2012

Copy link to clipboard

Copied

I clicked on the link and read and deleted the messages.  But the wrapping is Still there.  Your using too large a Font.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 06, 2012 0
LEGEND ,
May 06, 2012

Copy link to clipboard

Copied

PECourtejoie wrote:

I'm seeing lots of empty space and no post content on the original post of this thread: http://forums.adobe.com/thread/995945?tstart=0

(there are a lot of tags, that's maybe the issue. note that they are barely visible.

I'm seeing the same in http://forums.adobe.com/thread/962168 (but I can see the linked topic above normally).

This is using Firefox 12 on Windows XP.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 06, 2012 0
Guru ,
May 07, 2012

Copy link to clipboard

Copied

Can't seem to replicate that problem on other threads but it still haapens on this one (the one in the flickr image).

http://forums.adobe.com/message/4382570#4382570

Martin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 07, 2012 0
Guru ,
May 08, 2012

Copy link to clipboard

Copied

In case anyone's interested,

This one does thevsamevthing on mynipad:

http://forums.adobe.com/message/4388305#4388305

Martin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 08, 2012 0
martcol LATEST
Guru ,
May 09, 2012

Copy link to clipboard

Copied

adobeForum.png

That is this post: http://forums.adobe.com/message/4381291#4381291 on my Macbook Air.

Martin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 09, 2012 0