Thumbnail Problems

New Here ,
Mar 25, 2013

Copy link to clipboard

Copied

I have CS6 on my laptop at work.  When I transfer the images to a different (old) mac for archiving there are no thumbnails.  The photos are there when I open them but there's no preview.  Any idea how to fix this?

Views

421

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Thumbnail Problems

New Here ,
Mar 25, 2013

Copy link to clipboard

Copied

I have CS6 on my laptop at work.  When I transfer the images to a different (old) mac for archiving there are no thumbnails.  The photos are there when I open them but there's no preview.  Any idea how to fix this?

Views

422

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Mar 25, 2013 0
Most Valuable Participant ,
Mar 25, 2013

Copy link to clipboard

Copied

If you go to the Forums Index http://forums.adobe.com/index.jspa

You will be able to select a forum for the Adobe product you use

This forum is not to discuss products

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 25, 2013 1
LEGEND ,
Mar 25, 2013

Copy link to clipboard

Copied

I agree with John T., that you are in the wrong forum.

However, if you can tell us which program, within CS 6 you are having issues with, someone can Move your post to that product forum. Just let us know, and it will be Moved.

Good luck,

Hunt

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 25, 2013 0