Why are my posts/replies being marked as SPAM??

Explorer ,
Oct 01, 2019 Oct 01, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I have no clue how to fix this, but my sincere requests for help have now been marked as SPAM twice. I've 'reported' this to the moderator, but that 'report' is worded as though I'm reporting 'abuse'.

 

What good is a 'community help' forum if I'm not allowed to interact, for reasons unknown?

Views

683

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Mentor ,
Oct 01, 2019 Oct 01, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Can you please give a link to the original question so that we can check it out and if all is as it should be we can move it back to where you can get the help you need. Thank you and sorry - know this is frustrating!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Oct 01, 2019 Oct 01, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Oct 01, 2019 Oct 01, 2019

Copy link to clipboard

Copied

It looks OK now in After Effects forum.
Nancy O'Shea, Adobe Product User & Community Professional
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Oct 01, 2019 Oct 01, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Really? For me, it's still showing as 'marked as spam'...also doesn't appear in the list of my 'latest contributions'. 

 

Screen Shot 2019-10-01 at 2.02.34 PM.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Oct 01, 2019 Oct 01, 2019

Copy link to clipboard

Copied

It's hard to say exactly why this new forum system is flagging your reply as Spam.  Did you by any chance copy and paste HTML code directly into the forum reply field?  If yes, don't do that. 

 

Nancy O'Shea, Adobe Product User & Community Professional
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Oct 01, 2019 Oct 01, 2019

Copy link to clipboard

Copied

nope...though I did include a screenshot to help convey my issue....

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Mentor ,
Oct 01, 2019 Oct 01, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Thanks Nancy- saw your post!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Mentor ,
Oct 01, 2019 Oct 01, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I moved your question back to Ae as I saw nothing wrong with what you stated. This forum has changed and we as moderators are also finding our way through the maze. I hope that your question will be answered and if you continually get marked as abuse please post here again. So sorry for all your issues with this!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Oct 01, 2019 Oct 01, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Thank you so much for your help! Much-appreciated...

 

Soo...now I'm not sure how to find that thread. My original query still doesn't show up on my profile. If I click the link I provided you above, I still see that SPAM report message.

 

If you've moved it back to the correct place, will it eventually stop being hidden on my profile?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Mentor ,
Oct 01, 2019 Oct 01, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I hope so- for this is the usual course of action but as I stated- new forum new everything. Please post here if it doesn't show up and I will yell even more. And hopefully my response will not end up in spam!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Oct 01, 2019 Oct 01, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Kat, I posted in the Back Room about this. This isn't the only one that's been flagged as spam for no reason.
Nancy O'Shea, Adobe Product User & Community Professional
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Oct 01, 2019 Oct 01, 2019

Copy link to clipboard

Copied

So strange! Guess I just won the lottery today for technology failure – nothing's working as it should!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Oct 01, 2019 Oct 01, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for being my champion! You're awesome!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Mentor ,
Oct 06, 2019 Oct 06, 2019

Copy link to clipboard

Copied

ZippyLo, I hope there has been some solution to your issue.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Oct 06, 2019 Oct 06, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I read your message and did not see any of the known *bad* words are caught by the spam filter

 

But, as already noted, this is a new forum and the details of how it works seem to be a secret to the forum company

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 08, 2019 Oct 08, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I also just had my first post on this Community marked as spam. Any moderators in here that could take a look at my post for me and deem it, perhaphs, un-spammy?

https://community.adobe.com/t5/Premiere-Pro/Computer-s-running-out-of-space-Can-I-move-my-project-to...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 17, 2019 Oct 17, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Same thing just happened to me. First post marked as spam. Is there any resolution to this issue?

https://community.adobe.com/t5/ColdFusion/CF11-to-CF2018-Error-Executing-Database-Query-HOUR-OF-DAY-...

 

This is very off-putting to a new user of this forum.

 

Additionally, the warning "Marked as spam. If you believe this is an error, submit an abuse report." leads to a form labeled "Notify Moderator of Inappropriate Content". This is terrible UX, please fix.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines