Zero replies shown, when there are at least two.

LEGEND ,
Dec 28, 2014

Copy link to clipboard

Copied

Why are ZERO replies being shown for the thread linked below in the topic index page ("Content") ?

Settings for WF-7610 printer

Two of my replies are indeed there, another one just vanished.

Views

339

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Zero replies shown, when there are at least two.

LEGEND ,
Dec 28, 2014

Copy link to clipboard

Copied

Why are ZERO replies being shown for the thread linked below in the topic index page ("Content") ?

Settings for WF-7610 printer

Two of my replies are indeed there, another one just vanished.

Views

340

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Dec 28, 2014 0
Most Valuable Participant ,
Dec 28, 2014

Copy link to clipboard

Copied

There are at least two discussions of this in the MVP forum (no point in my posting a link here, that is a protected forum) with the note that Jive is looking into the problem

Evidently, Jive has yet to fix the problem

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 28, 2014 0