• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

1080 ti does not render ((((

Community Beginner ,
Dec 23, 2018 Dec 23, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I have an EVGA FTW3 1080 Ti card. The project derives from Premiere Pro or AE and the card load is 0%, the processor load is 100%. In the settings, the map is visible and stands CUDA mode but why does not it work?

Views

356

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 24, 2018 Dec 24, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Maybe you don't have any CUDA accelerated effects.

Have you tried different video drivers?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 24, 2018 Dec 24, 2018

Copy link to clipboard

Copied

last for today

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Dec 24, 2018 Dec 24, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

It is possible that you have a weakling CPU, especially if that level of CPU and GPU usage is with a good amount of GPU-accelerated effects.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines