Your engineering keeps amazing me...

Explorer ,
Jan 10, 2019 Jan 10, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Dear Adobe,

I don't know how your quality control works but it's literally everything new that's being added doesn't work on launch and

serveral version updates after still nobody takes time to fix it.

I reported a bug in lumetri with non 16:9 ratio sequences where changing whites or black would cause glitches.

It took you guys aparently a whole year to acknowledge (yes you blamed nvidia at first) it was your fault and finally fixed it with v13.

Now there's the comparison view. This bad boy is totally broken on launch and still doesn't work as intended.

With just two lumetri layers it already can't handle anything and turns black.

Turning off and on the lumetri layers fixes it but don't think about scrubbing again, it'll throw you back to black.

k.png

Ok just single frame comparison no funky stuff then? Oh wait the comparison view doesn't even show the image correctly.

Below is the comparison view with the exact same frame both left and right.

image.png

The actual view is darker than the reference frame. Who coded this trash?? Sorry for my anger but I just don't understand how

a feature like this rolls out when it's just not usable in any logical way.

You guys need to step up and be a lot faster on bug fixing and get some proper quality control before rolling out features.

Views

170

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jan 10, 2019 Jan 10, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

As there is no question here: moved to Video Lounge

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines