• 글로벌 커뮤니티
    • 언어:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    일본어 사용자를 위한 전용 커뮤니티
  • 한국 커뮤니티
    한국어 사용자를 위한 전용 커뮤니티
종료

Creative Cloud Libraries error

신입 ,
Nov 03, 2020 Nov 03, 2020

클립보드로 링크 복사

복사됨

사진처럼 초기화 중 문제가 발생했다는 메시지가 뜨면서 라이브러리 기능을 전혀 사용할 수 없습니다.

이 문제로 인해 프로젝트의 에셋공유기능을 활용하지 못하고 있으며, 해당 문제를 해결하기 위해서 Creative cloud와 xd를 재설치하고 adobe의 안내문을 모두 따라했지만  문제는 해결되지 않았습니다..T^T51651.PNG

번역

번역

커뮤니티 가이드라인
게시판 이용시 매너를 지켜주세요. 콘텐츠의 원본 출처를 밝혀 주세요. 중복되는 질문이 있는지 확인해보신 후 게시물을 작성해주세요. 자세히 알아보기
community guidelines

correct answers 정답 1개

Adobe 직원 , Dec 01, 2020 Dec 01, 2020

Sorry to hear that. If you are still experiencing the issue, please connect with us directly using this link: https://helpx.adobe.com/contact.html so that we can help you.

Thanks,

Harshika

투표

번역

번역
Community Expert ,
Nov 04, 2020 Nov 04, 2020

클립보드로 링크 복사

복사됨

Hi, does this problem only occur on Adobe XD or also on other Adobe suite software?

투표

번역

번역

커뮤니티 가이드라인
게시판 이용시 매너를 지켜주세요. 콘텐츠의 원본 출처를 밝혀 주세요. 중복되는 질문이 있는지 확인해보신 후 게시물을 작성해주세요. 자세히 알아보기
신입 ,

클립보드로 링크 복사

복사됨

It is difficult to check the status of other products because I only subscribe to xd. 

투표

번역

번역

커뮤니티 가이드라인
Adobe 직원 ,

클립보드로 링크 복사

복사됨

Hi there,

Sorry to hear you are unable to use the CC libraries in XD. In addition to what Italo has said, would you mind trying the steps suggested in this article: https://helpx.adobe.com/in/creative-cloud/kb/creative-cloud-libraries-panel-doesn-t-load-in-desktop-...

Let us know if that helps.

Thanks,

Harshika

투표

번역

번역

커뮤니티 가이드라인
신입 ,

클립보드로 링크 복사

복사됨

I've already tried all the methods in the link. But it's not solved.

투표

번역

번역

커뮤니티 가이드라인
Community Expert ,
Nov 06, 2020 Nov 06, 2020

클립보드로 링크 복사

복사됨

Have you checked if there are any updates available for the Creative Cloud app? Have you also tried with a different internet connection?

투표

번역

번역

커뮤니티 가이드라인
신입 ,
Nov 08, 2020 Nov 08, 2020

클립보드로 링크 복사

복사됨

I have completed all the updates of the Creative cloud app, and have tried other internet, such as setting the DNS address, but the status does not improve.

투표

번역

번역

커뮤니티 가이드라인
Adobe 직원 ,
Dec 01, 2020 Dec 01, 2020

클립보드로 링크 복사

복사됨

최신

Sorry to hear that. If you are still experiencing the issue, please connect with us directly using this link: https://helpx.adobe.com/contact.html so that we can help you.

Thanks,

Harshika

투표

번역

번역

커뮤니티 가이드라인