Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


AME WebService API jobstatus

New Here ,
Feb 02, 2020 Feb 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello

Now I am trying to get information from AME using Adobe Media Encoder WebService, but I am unable to get it successfully.

I could get the server information at http: // {IP}: 8080 / server, but the JobStatus part is Not Found.

 

<payload version = "1.0">
<ServerIP> {IP} </ ServerIP>
<ServerPort> 8080 </ ServerPort>
<RestartThreshold> 0 </ RestartThreshold>
<JobHistorySize> 100 </ JobHistorySize>
<ServerStatus> Online </ ServerStatus>
<JobStatus> Not Found </ JobStatus>
<JobId />
<JobProgress />
<Details />
  </ payload>

 

job / history had the same result.

Is there a way to solve these?
Thank you.

TOPICS
How to, Performance, Tips and tricks

Views

435

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 07, 2020 Feb 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi there,

Thanks for writing in. This is something new to me. I'll get in touch with one of the experts in the product team and help you out. Please stand by!

Thanks,

Shivangi

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines