Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Java Based CFGRID Problem

New Here ,
Jan 29, 2015 Jan 29, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I have CFGRID that is using the "APPLET" format and the results are returned and show on the screen just fine. However, when I click a cell to edit, the content of the cell disappears and will re-appear once I start typing. In addition I cannot select the contents of a cell to copy the contents.  I am not sure if these two behaviors are related or not but it is driving me crazy.

Any help would be greatly appreciated. Code is as follows..

<CFGRID NAME = "MyGrid

        HEIGHT=400

        WIDTH=500

        HSPACE=0

       VSPACE=0

        ALIGN="ABSMIDDLE"

        SELECTCOLOR="white"

        SELECTMODE="edit"

        ROWHEADERS="YES"

        ROWHEADERWIDTH=50

        ROWHEADERALIGN="right"

        COLHEADERS="YES"

        QUERY="Sortdata"

        GRIDDATAALIGN="left"

        BGCOLOR="white"

        INSERT="NO"

        DELETE="NO"

        SORT="YES"

        MAXROWS=500>

<CFGRIDCOLUMN NAME="SC1"

            HEADER="SC1"

            WIDTH=50

            ITALIC="NO"

            HEADERALIGN="center"

            HEADERITALIC="NO"

            HEADERBOLD="YES"

            TYPE="NUMERIC"

            NumberFormat="9999.9"

            DISPLAY="YES"

            SELECT="YES">

Views

250

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 01, 2015 Feb 01, 2015

Copy link to clipboard

Copied

What is your ColdFusion version? In any case, you should report it as a bug. A possible workaround is to double-click in the cell.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 02, 2015 Feb 02, 2015

Copy link to clipboard

Copied

The current version information is listed below

It is running on a Windows server 2008 R2 box

productlevel

Enterprise

productname

ColdFusion Server

productversion

10,0,14,291717

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 02, 2015 Feb 02, 2015

Copy link to clipboard

Copied

I have been able to reproduce the behaviour in ColdFusion 10 and 11. It is strange, and I do believe it is a bug. Please report it.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 04, 2015 Feb 04, 2015

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

This has been submitted as a bug.. Thank you

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines