• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

PLZ HELP!! Dimension screen is flickering continuously as shown in the attached video

New Here ,
Mar 17, 2020 Mar 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello everyone... new to Dimension or I would say first time opening it. It is useless since it is constantly flickering and would not allow me to work at all. I purchased a 1-year subscription. Here are my system specs:

 

- Application Version Build 3.1.1-20200116.r.1223-0e7afd3

- OS/Version Win 10 64bit

- Processor Intel 9900K

- Memory/RAM 32GB

- Graphics Card/VRAM AMD 5700XT 8GB

TOPICS
Bug , Problem or error

Views

2.0K

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

New Here , Jun 27, 2021 Jun 27, 2021

Sorry for not posting update on this. Thank you everyone for your replies. To everyone sugesting driver update - that didnt fix.

 

Here is what fixed for me: I had to disable iGPU and standby rendering in bios to fix this. I hope it helps.

Votes

Translate

Translate
LEGEND ,
Mar 17, 2020 Mar 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

update your Gpu driver software

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 17, 2020 Mar 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Try to upgrade cpu driver)

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 27, 2021 Jun 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I am having the exact same issue and have very similar hardware. Latest drivers have not fixed the issue and the software is unusable.

- Aplication version Build 3.4.3-20210610.r.4022-20b96ed

- OS/Version Win 10 64bit

- Processor Intel 10900k

- Memory/RAM 32GB

- Graphics Card/VRAM AMD 6800XT 16GB

Has anyobody with similar hardware had success using this?

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 27, 2021 Jun 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I have the sam sys but AMD card is one level down. Try to optimaze AMD card in AMD settings apps. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 27, 2021 Jun 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Sorry for not posting update on this. Thank you everyone for your replies. To everyone sugesting driver update - that didnt fix.

 

Here is what fixed for me: I had to disable iGPU and standby rendering in bios to fix this. I hope it helps.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines