Second GREP style does not apply

New Here ,
Feb 19, 2021 Feb 19, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Need some help to understand why the second GREP style does not apply. That is, only the first GREP Style applies if I change the order in GREP Styles it works for the first on the list...

 

here are some pics to show what is happening and what I want to happen and the GREP styles...

 

Thanks in advance

 

Screenshot 2021-02-19 at 18.38.13.pngScreenshot 2021-02-19 at 18.38.33.pngScreenshot 2021-02-19 at 18.02.51.png

TOPICS
Bug, How to, Scripting

Views

81

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 19, 2021 Feb 19, 2021

Copy link to clipboard

Copied

The second grep style works when you have a period as the last character. For any character at the end of the text flow you need

 

.\Z

 


For .!? at the end of the text flow you need for example

 

 

[?!.]\Z

 

 

 

For .!? at the end of a paragraph you need for example

 

[?!.]$

 

 

What you really want is not yet clear to me. Sorry.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 19, 2021 Feb 19, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

For the first one ".+?)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines