Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


P: 10.2 metadata not displaying on thumbs

1 Vote
LEGEND ,
Mar 16, 2021 Mar 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi, after updating to Lr classic 10.2 metadata like capture time, exposure, filename etc is not updating nor showing after I make a change from the list with right click just above or under the thumbnails in the grid view.

Win 10, AMD Ryzen 9 3900X 12-Core, 64GB, x570 MB.

Bug Fixed
TOPICS
macOS, Windows

Views

42

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Jun 08, 2021 Jun 08, 2021
Greetings, Updates to Camera Raw, Lightroom Classic and the Lightroom Ecosystem products for Desktop, Mobile and Web, were released today and contain a fix for this issue. Please refresh your Creative Cloud application and install your update when it becomes available. Thank you for your patience.

Votes

Translate

Translate
5 Comments
Contributor ,
Mar 16, 2021 Mar 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I can confirm this behavior in LrC 10.2 on Win10.

In the Library module grid view with expanded cells turned on, clicking on the top of the cell pulls up the choices to be displayed as normal, but selecting them does nothing.

In this screenshot, I selected Rating to be shown in the upper right box, but Base File Name is still showing.

CaptureLrC01-04989b15-f9a3-4e7d-ae81-0487650b0baa-1606223405.PNG

Changing the option in View --> View Options --> Expanded Cell Extras works as expected.

CaptureLrC02-0935ac66-8ebb-4954-a462-9b20a280ba42-1605299884.PNG

Resetting preferences did not help.

Also verified that it worked as expected in LrC 10.1.1

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 16, 2021 Mar 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I can confirm this and will log a bug with the Classic team.

Rikk Flohr - Customer Advocacy: Adobe Photography Products

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Mar 16, 2021 Mar 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Same bug happens on Mac.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 16, 2021 Mar 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi All,
We are able to replicate the issue and working on a fix.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 08, 2021 Jun 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Greetings,

Updates to Camera Raw, Lightroom Classic and the Lightroom Ecosystem products for Desktop, Mobile and Web, were released today and contain a fix for this issue.

Please refresh your Creative Cloud application and install your update when it becomes available. Thank you for your patience.

Rikk Flohr - Customer Advocacy: Adobe Photography Products

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines