Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


P: Color Picker on Filter Bar not showing colors on 4K monitor

2 Votes
Community Beginner ,
Aug 17, 2019 Aug 17, 2019

Copy link to clipboard

Copied

The color filter squares in the filter bar above the bottom thumbnail bar do not have color on a 4k monitor. They show as the background color with a little white dot in each square. Floating over each little square pops up a dialog with the color I'm hovering over, but that is not an efficient UI.

The color picking squares in the upper filter bar above the gallery view do show the colors. Can we get color added back to the lower color selection squares?

Bug Investigating
TOPICS
macOS, Windows

Views

18

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
5 Comments
Adobe Employee ,
Aug 17, 2019 Aug 17, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Can you provide a screenshot showing the issue. I am not seeing it on my screen?
Rikk Flohr - Customer Advocacy: Adobe Photography Products

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Nov 30, 2019 Nov 30, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I think I have the same issue.
When I set Large Font size in LR, the icons of color filters on Filmstrip panel become poor visible (see screenshot). With another Font size this problen not repeated. System - Windows 10 with no interface scaling.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Engaged ,
Nov 30, 2019 Nov 30, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I, too, have the same behavior.

Windows 10 1903
LR 9
Display resolution : 2560 x 1440

Note this isn't new with LR version 9. It also happened with LR version 8

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Dec 02, 2019 Dec 02, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I can duplicate this on Windows 10. I will log a bug for it. 
Rikk Flohr - Customer Advocacy: Adobe Photography Products

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 16, 2020 Jun 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
Version 9.3, an update to Lightroom Classic, went live on June 15, 2020 and contains a fix for this issue. Please install the update and respond back if it does not cure the issue for you. Thank you for your patience!
Rikk Flohr - Customer Advocacy: Adobe Photography Products

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines