Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


P: View on Web" does NOT take to the Collection in question

1 Vote
LEGEND ,
Sep 12, 2017 Sep 12, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Right clicking on a Collection name in Library module and choosing Lightroom mobile Links > Private Link: View on Web does NOT take to the Collection in question but instead to the All Photos in Lightroom Web.

Is this just me or is it a bug in LR CC 2015.12?

macOS 10.12.5

Bug Investigating
TOPICS
macOS, Windows

Views

5

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
4 Comments
Community Beginner ,
Sep 13, 2017 Sep 13, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I thought I had made a mistake but i noticed something similar on my windows system (CC 2015.12) also a few days ago. I will check if this stil happens.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 19, 2017 Sep 19, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I am checking with the team to see what is going on here. Stand by...
Rikk Flohr - Customer Advocacy: Adobe Photography Products

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 19, 2017 Sep 19, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I can reproduce it. It's only the Privat link, the public link works correct.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 19, 2017 Sep 19, 2017

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
We've isolated the issue on the Lightroom Web side and the team is working on a fix. 
Rikk Flohr - Customer Advocacy: Adobe Photography Products

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines