Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Adobe Lightroom connecting to the server issue

New Here ,
Sep 11, 2020 Sep 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

One of the problems I had some time ago with Lightroom (cloud based) recently reappeared. The problem vanished some time ago but now since around few weeks it is back

 

Namely I am experiencing very, very slow loading time for the previews, assigning keywords, exporting, … Its is so slow that I have to wait for 10 seconds for one image to appear. The reason for that I have discovered is the error “Unable to connect to network”. My internet connections is very good, I have not changed any network configurations. When I put cursor to the cloud icon and wait for several seconds then connection will be reestablished and i can do some operations. However when I start editing the connection drops again and all slows down. 

 

I have completely resinstalled Lightroom CC, deleted the whole library and redownloaded everything. When I reinstalled the whole operating system then for some time all worked well and out of the blue it stopped again. 

 

Please could you advise what to do? 

TOPICS
Mac, Problem or error, Sync

Views

55

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
no replies

Have something to add?

Join the conversation