Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Fonts enabled in Adobe account - not working in Photoshop

New Here ,
Feb 08, 2021 Feb 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Font enabled in Adobe account - not working in Photoshop... It´s getting very annoying that I can no longer resize the original fonts I used in my templates. This has been going on for a couple of months and it´s gonna mean I just buy one off fee Affinity Photo which seemingly does work.

The font I´m currently have issues with is EdsMarketBoldScript

 

Adobe Photoshop Version: 21.2.0 20200604.r.225 2020/06/04: 02a81f3015 x64
Number of Launches: 52
Operating System: Mac OS 10.15.7
System architecture: Intel CPU Family:6, Model:12, Stepping:3 with MMX, SSE Integer, SSE FP, SSE2, SSE3, SSE4.1, SSE4.2, AVX, AVX2, HyperThreading
Physical processor count: 4
Logical processor count: 8
Processor speed: 3500 MHz
Built-in memory: 24576 MB
Free memory: 13444 MB
Memory available to Photoshop: 22064 MB
Memory used by Photoshop: 70 %
ACP.local Status:
- SDK Version: 1.30.8.3
- Core Sync Status: Reachable and compatible
- Core Sync Running: 4.3.61.1
- Min Core Sync Required: 4.3.4.2
ACPL Cache Config: Unavailable
Manta Canvas: Disabled.
Alias Layers: Disabled.
Modifier Palette: Disabled.
Highbeam: Disabled.
Touch Bar Property Feedback: Disabled.
Image tile size: 1024K
Image cache levels: 4
Font Preview: Medium
TextComposer: Latin
Display: 1
Main Display
Display Bounds: top=0, left=0, bottom=1440, right=2560
OpenGL Drawing: Enabled.
OpenGL Allow Old GPUs: Not Detected.
OpenGL Drawing Mode: Advanced
OpenGL Allow Normal Mode: True.
OpenGL Allow Advanced Mode: True.
AIFCoreInitialized=1
AIFOGLInitialized=1
OGLContextCreated=1
NumGLGPUs=1
NumCLGPUs=1
NumNativeGPUs=1
glgpu[0].GLVersion="2.1"
glgpu[0].IsIntegratedGLGPU=0
glgpu[0].GLMemoryMB=4096
glgpu[0].GLName="NVIDIA GeForce GTX 780M OpenGL Engine"
glgpu[0].GLVendor="NVIDIA Corporation"
glgpu[0].HasGLNPOTSupport=1
glgpu[0].CanCompileProgramGLSL=1
glgpu[0].GLFrameBufferOK=1
clgpu[0].CLPlatformVersion="OpenCL 1.2 (Jun 8 2020 17:36:15)"
clgpu[0].CLDeviceVersion="1.2"
clgpu[0].IsIntegratedCLGPU=0
clgpu[0].CLMemoryMB=4294
clgpu[0].CLName="GeForce GTX 780M"
clgpu[0].CLVendor="NVIDIA"
clgpu[0].CLBandwidth=1.200000e+10
clgpu[0].CLCompute=118.959985
nativegpu[0].NativeName="NVIDIA GeForce GTX 780M"
License Type: Subscription

TOPICS
How to, Problem or error

Views

192

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 08, 2021 Feb 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

First things I'd recommend are to log out of fonts.adobe.com, and log out of your creative cloud account. Then, log back into your creative cloud account, then your fonts account - and see if that helps. 

It's the old support suggestion of turn it off, turn it on.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 09, 2021 Feb 09, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Thatnks. DIdn´t know there was a fonts.adobe.com, just had to go there and turn fonts back on.

So stupid that Adobe don´t know fonts you use literally EVERY DAY shouldn´t be turned off .... I guess that´s why they charge the big bucks... Doh...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 26, 2021 May 26, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Managed to get it working for a while, but it stopped once more. Photoshop does a lot of crashing too and Adobe don´t seem to be doing anything about it. Wasn´t crashing before the 2020 version came so it´s something they done. Amazing they have brought back a year years old bug which under certain ciscumstances crashes when save for web. I notified them months ago of this and the circumstances. Of course like the vanishing fonts, Adobe don´t seem to GAS, overpaid, overcharging and haven´t a clue about customer service. In the long run theyu will drive us all to Quark and Affinity...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines