Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Premier Elements 15 will not launch

New Here ,
Feb 11, 2020 Feb 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I've uninstalled/reinstalled till I am blue in the face.   The splash screen comes up and it looks as if various moduals are being loaded then the splash screen disappears then nothing.   I have Windows 10 Home and it is all updated. PElem has been working just fine.   Photoshope editor loads just fine,

Please Help - Thanks DAve

 

TOPICS
Error or problem, Freeze or hang, Performance

Views

159

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 12, 2020 Feb 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Things like this are hard to diagnose in a user forum.  

 

There is an Adobe Help page that might have some suggestions:  https://helpx.adobe.com/elements-organizer/kb/Elements-applications-do-not-launch-on-Windows-10.html

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 12, 2020 Feb 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have 32 GB of ram

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 12, 2020 Feb 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Try updating or rolling back your graphics driver directly from the video card manufacturer’s site.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 13, 2020 Feb 13, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I'm giving up.  Just bought a 2020 version.  Hopefully it works if not at least Adobe will support it (I hope).

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 13, 2020 Feb 13, 2020

Copy link to clipboard

Copied

"Just bought a 2020 version. "

 

I hope you tried the free trial before you spent your money.  And, I hope you bought directly from Adobe where you have a couple weeks to get your money back if it doesn't work for you.  

 

I'm sorry you're having trouble! 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 19, 2020 Feb 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Since I work for a nonprofit got PS elements and premiere for a very low price.  Funny though I think unless you are a expert in these programs and use them to their full extent there seems to be little diference between versions.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 19, 2020 Feb 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for all the suggestions.

Gave up and bought v.2020  and THAT did not work.  Since I had a current version, Adobe would help.  

Spent about 4 hours on the phone with them and in the end Premiere would only work with a new Windows profile.  She said that it was a permissions thing I think maybe related to MS Framework.  It was a dizzing time with files being deleted, programs reinstalled and setting changes.  ANYWAY in the end I reset the laptop to the original factory state and now it works fine.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines