Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


No video in latest Beta Version of Premiere

Community Beginner ,
Nov 11, 2020 Nov 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Updated the Beta version this morning to 14.7. Opened a project and none of the media appeared in program or preview monitors. Rolled back to previous Beta version 14.6 and all is working...

Ss

TOPICS
Bug

Views

56

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Nov 13, 2020 Nov 13, 2020
The GPU issue on Windows should now be fixed in Premiere Pro 14.8 Beta build 002, which is available for download in Creative Cloud.

Likes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Nov 11, 2020 Nov 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Do you happen to be on Windows? If so, we are working on a fix for display issues using GPU Renderer (eg: CUDA, OpenCL). It was introduced with 14.7 Beta 017 and we hope to have this fixed soon.

 

A possible workaround until then is to change Project Settinsg > General > Video Rendering and Playback to Mercury Playback Engine Software Only.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 13, 2020 Nov 13, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

The GPU issue on Windows should now be fixed in Premiere Pro 14.8 Beta build 002, which is available for download in Creative Cloud.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines