Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Adding Captions nukes my Track 1 audio.

Contributor ,
Jun 25, 2021 Jun 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

This has happened a few times now where I'll add a caption track and my Track 1 audio just stops working at the file level. Not muted, the volume is still up... but even if I open the file in the source montior, it's silent. I have to delete it from the project and re-import. Has anyone else run into this?

TOPICS
Audio, Error or problem

Views

171

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Contributor ,
Jun 25, 2021 Jun 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

It gets better... now even though I can hear the audio on playback, it doesn't render when I export via AME. All other tracks, music, VFX are there, but the VO? Who needs that? Seriously, Adobe, these glitches for basic, bare-bones editing are troubling.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 25, 2021 Jun 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Please share a few screen grabs of the problem you're facing.

 

Help us help you.

 

Thanks.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Contributor ,
Jun 25, 2021 Jun 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I'll have to do it the next time it arises. I restarted PP, AME and my Macbook Pro a few times and eventually everything sorted iteself out.

 

Also, not sure what to take a screen grab OF? The audio shows the waveform, mute button not lit, solo lit or not, doesn't matter...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines