BUG? Pr to AE Cross Dissolve Transitions

Contributor ,
Jun 08, 2017 Jun 08, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Please let me know if you can reproduce this bug or if I'm going crazy.

This page last updated in May says it should still be possible:

Cross-application workflows

Steps to reproduce:

  • A sequence in Premiere Pro with standard Cross Dissolve effects between some of the cuts
  • Send to After Effects
  • No opacity keyframes in After Effects; video transitions are lost completely

I've tried both copy/pasting, and selecting everything and Replace With After Effects Composition. Neither create keyframes and the dissolves get lost.

Note: I'm fully up to date (2017.1.1) on Windows 10.

Views

377

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Contributor ,
Jun 15, 2017 Jun 15, 2017

Copy link to clipboard

Copied

This is still an issue in the 2017.1.2 update!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Engaged ,
Jul 11, 2018 Jul 11, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I guess I'll file a(nother) bug report too, as this is still happening in PP 12.1.1 and AE 15.1.1.  Each time I think I can make use of one of Adobe's cross-program features, it always comes with some caveat that makes actual daily workflows...unworkable.  *sigh*

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines