Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Frameless Studio Skin - search bar issue

Community Beginner ,
Dec 09, 2020 Dec 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am using the Frameless 'Studio' skin and when I attempt to use the search box, some words will not appear even though my project mentions it throughout almost every topic. Along with this, the search box will sometimes get stuck when searching and won't display any of the searches.

e.g.
issue1.0.png
If I search the word 'Form' in my project using the 'Find and Replace' feature, it returns 802 matches from 40+ topics. At first I assumed this issue was due to the search returning a very large amount of matches, but with my second example ( see below ), a similar issue occurs.


Another example is if I search the word 'Open' in my project using the same feature, it returns 28 matches. When searched in the skin search box, it displays that there are 13 matches, but will not display them:
issue1.1.png

Thank you in advance for any support.

Views

137

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Beginner , Dec 14, 2020 Dec 14, 2020
I have logged this via the bug tracker. The temporary fix is listed within the description also: RH-8435 | Tracker (adobe.com)

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Dec 09, 2020 Dec 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

What version of RH are you running? Are you all patched up? Check Help > Updates to check.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 09, 2020 Dec 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am all patched up and using RoboHelp 2020.3.32 on PC. I have been able to replicate this potetial issue on a couple browsers ( Chrome, Edge, IE ).

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 09, 2020 Dec 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Does your output misbehave if you try another skin as an experiment?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 09, 2020 Dec 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

After testing with the 'Orange' and 'Oceanic' skin, the similar issue occurs. The search box is now displaying the results for the example 'Open' but still not displaying any results for 'Form':
open1.2.0.pngopen1.1.0.pngform1.1.0.pngform1.0.0.png

With a few other words that I know are in my project, the search box will also not display them when searched.  Perhaps this could be an index issue ?
- Thanks in advance!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 09, 2020 Dec 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Don't think so - index & search are two different things - I'd give the RH folks a buzz - See https://helpx.adobe.com/contact/enterprise-support.other.html#robohelp for your support contact options.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 09, 2020 Dec 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 14, 2020 Dec 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

After creating and testing in a new RH 2020 project, I managed to find a fix for this issue. I tested the following words in the search box: after, form, because


The 3 testing words would not appear in the search engine within my new testing RH project output. I then proceeded to check the default 'Stop Words' list and noticed the 3 words (after, form, because) were on that list. However, originally I did not have any 'Stop Words' lists created or added in any of my RH projects. I then created the default 'Stop Words' list in my new RH test project and deleted the following words from it: after, form, because. After these words were deleted from the list, I tested the search engine in all of my RH projects outputs and the words appeared in the search box.


It would seem as if the 'Stop Words' default list is attached to all RoboHelp projects automatically, but does not appear when the section is selected from the editor view. This caused the confusion when specific words are searched and no results are displayed, as the RH project will not display them until they are manually added and then manually deleted.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 14, 2020 Dec 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I can verify that. You should log a bug.

 

https://tracker.adobe.com

Post the link to your bug report in this thread and others can vote for it. The more people who do so, the higher it gets prioritised.

________________________________________________________
See www.grainge.org for free Authoring and RoboHelp Information

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 14, 2020 Dec 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I have logged this via the bug tracker. The temporary fix is listed within the description also:

RH-8435 | Tracker (adobe.com)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation
Download Adobe RoboHelp