Previous and Next button missing on published online help

New Here ,
Jan 13, 2016 Jan 13, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Webhelp project was published using Robohelp 2015 as responsive html5 using the charcoal grey theme. When previewing the file before generation the Previous and Next buttons/icons were showing for all views (desktop, tablet, and phone). After generating the output though, the buttons are not being displayed.Does anyone have any idea why this is happening, and how to resolve it?

Thanks in advance.

Views

325

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jan 13, 2016 Jan 13, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hi there

Generally speaking, those buttons are connected to a Browse Sequence. So the question is, have you defined one?

Cheers... Rick

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 20, 2016 Jan 20, 2016

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks Rick... I'll go check that.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
RoboHelp Documentation
Download Adobe RoboHelp