Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Thumbnail Problems

New Here ,
Mar 25, 2013 Mar 25, 2013

Copy link to clipboard

Copied

I have CS6 on my laptop at work.  When I transfer the images to a different (old) mac for archiving there are no thumbnails.  The photos are there when I open them but there's no preview.  Any idea how to fix this?

Views

439

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 25, 2013 Mar 25, 2013

Copy link to clipboard

Copied

If you go to the Forums Index http://forums.adobe.com/index.jspa

You will be able to select a forum for the Adobe product you use

This forum is not to discuss products

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Mar 25, 2013 Mar 25, 2013

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I agree with John T., that you are in the wrong forum.

However, if you can tell us which program, within CS 6 you are having issues with, someone can Move your post to that product forum. Just let us know, and it will be Moved.

Good luck,

Hunt

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines