Answered
プレビュー画面で再生した映像とビルドした映像が違う
編集中にプレビュー画面で再生した映像とビルドした映像が違うのです。
ビルドした映像は途中のチャプターから再生されたり、それが終わると真っ暗なメニュー画面に飛び、すべてのボタンがリンク切れになっていてクリックできない状態なのですが、
バグなのでしょうか?
改善方法をご存じの方はいませんでしょうか?
編集中にプレビュー画面で再生した映像とビルドした映像が違うのです。
ビルドした映像は途中のチャプターから再生されたり、それが終わると真っ暗なメニュー画面に飛び、すべてのボタンがリンク切れになっていてクリックできない状態なのですが、
バグなのでしょうか?
改善方法をご存じの方はいませんでしょうか?
That is odd. Test by creating a new project. Bring in one menu and one video. Does that work?
VLC does not always respect navigation. Burn a test disk and see if it works on a player hooked to a TV.
Does Encore preview look okay?
Already have an account? Login
Enter your E-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.