• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

No "Send" after signing (Fill and Sign) in Chrome, works in Edge!

New Here ,
Jan 31, 2022 Jan 31, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I have a user that could sign documents, but now cannot.

 

The user clicks the emailed document link which loads in Chrome (for now). He clicks on his signature field in the document, then his signature image appears, and finally, a widget appears pointing to the bottom of the document to complete the operation (to Send), yet the bar containing the send button does not appear.

 

Something does happen down there though, like it wants to pop up, but gets suppressed. The really weird thing is if I choose to open the document link in Edge, he is able to sign and send without a problem. So the issue is definately tied to his instance of Chrome browser.

 

I have been testing and looking for an answer to no avail. Have any of you folks run into this? How did you fix it? (thanks in advance!)

TOPICS
Adobe Sign forms , Send documents , User interface issues

Views

246

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

New Here , Feb 01, 2022 Feb 01, 2022

Please mark closed!

 

Embarrased to say that problem was the bottom of the Chrome browser window was below the bottom of the screen. Yeah, I did that.

 

-Cheers!

Votes

Translate

Translate
New Here ,
Feb 01, 2022 Feb 01, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Please mark closed!

 

Embarrased to say that problem was the bottom of the Chrome browser window was below the bottom of the screen. Yeah, I did that.

 

-Cheers!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 02, 2022 Feb 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hello,

 

Thank you for reaching out.

 

Glad to know the issue has been resolved, and thank you for sharing the root cause with us. It may help other users experiencing a similar problem in the future.

 

Please feel free to reach out if you need any help in the future.

 

Thanks,

Meenakshi

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines