• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Adobe Fonts | Bug?

Community Beginner ,
May 16, 2023 May 16, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Me and my coworkers on on the same Enterprise Adobe CC logs.
But I am not able to find or activate a certain font like they can.
I've tried all of the above to try an solve this like; log in & out / uninstall & reinstall / clear font cache / deactivate & activate all fonts / make sure all fonts are active on comp...etc.


Here is my side:

 

Screenshot 2023-05-16 at 3.11.08 PM.png

 

 

Here is what my coworkers can see:

 

screenshot.Beths.png

 

Help 🙂

TOPICS
Missing font , Offline font , Product issue , Sync issue

Views

253

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Beginner , May 16, 2023 May 16, 2023

We were able to solve the issue.
I had to call our IT Admin for our Mac to have my side updated to an Admin rather than a Student.
Silly happen stance - but make sure if you're an employee that is part of an Enterprise/Company login - make sure they include all your correct details so you can access all he correct Adobe Apps.    🙂

Votes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
May 16, 2023 May 16, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi @NSUmew22,

 

We're sorry to hear this. Are you trying to upload Adobe fonts to the Creative Cloud app, if yes, then please check this article and let us know if that helps: https://helpx.adobe.com/creative-cloud/help/add-your-fonts-to-creative-cloud.html

 

Regards,

Tarun

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
May 16, 2023 May 16, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

We were able to solve the issue.
I had to call our IT Admin for our Mac to have my side updated to an Admin rather than a Student.
Silly happen stance - but make sure if you're an employee that is part of an Enterprise/Company login - make sure they include all your correct details so you can access all he correct Adobe Apps.    🙂

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines